2015.03.16 Kitüntetés
Írta: Kopányi László - Dátum: Március 16 2015 10:15:19

Százhalombatta város önkormányzata a játékosok és edzők elismerése jeléül idén is kitüntette ...... tobább}

Teljes hír

Százhalombatta város önkormányzata a játékosok és edzők elismerése jeléül idén is kitüntette a kiemelkedő sportolókat és edzőket.
Ebben az évben a Százhalombattai Vízilabda Se játékosai is a díjazottak között szerepeltek.
Látványos díjátadó gálán adták át sportolóinknak az elismerő okleveleket és érmeket. A rendezvényt Dr. Vezér Mihály polgármester és Szél Pál a Sport és Kulturális bizottság elnöke nyitotta meg. A díjakat Vezér Mihály, Szél Pál, Kiss László, Szabó Zoltán, Szalai Attila, Sinka László és Pap Miklós… adták át.
A Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület köszönetét fejezi ki a város polgármesterének és képviselő testületnek az elismerésért.
Gratulálunk a csapatunknak és Bihácsi Bence játékosunknak az elért eredményekért.
Egyesületünk külön gratulál Grátz Benjaminnak, ifjúsági olimpiai bajnok úszónak és edzőjének Vértesi Tamásnak a 2014-es sikereikért és az elnyert díjakért.

Az év legjobb csapata arany fokozatban az Országos gyermek /2000-es korosztály/ csapatunk:
Telek Dorottya, Szili Csenge, Sajben Viktória, Grieszbacher Márk, Magyar Bence, Szalahetdinov Fatek, Farkas Ábel,Kovács Alex, Georgiades Attila, Sipos Csongor, Tőkés Attila, Gábor Lőrinc, Bihácsi Bence
Edző: Kopányi László

Az éve legjobb egyéni sportolója ezüst fokozatban: Bihácsi Bence /2001/
Edző: Kopányi László

Gratulálunk a játékosoknak!

Százhalombattai Vízilabda SE

Természetesen ez a díj nemcsak azoké, akik átvehették, ez a díj elismerése minden játékosunknak, akik az egyesület keretein belül vízilabdázik. A díj az öregebb korosztályok rengeteg munkájának is az eredménye, minden egyes
jelenlegi és volt játékosunk munkája, fáradozása, kitartása, vízilabda szeretete benne van ebbe a díjba. A ti munkátok és kitartásotok volt a ”kicsik” példája, a ti győzelmeitekből merítve küzdöttek, hogy olyanokká válhassanak mint a mostanra már felnőtté váló IFI játékosaink. Éppen ezért ebben a kitüntetésben benne van a Pipi-bács csapatainak is a munkája, Pipi-bá rengeteg fáradozása és emberszeretete. És reméljük mi pedig a kisebbeknek, az éppen feltörekvő 2003-as csapatunknak tudunk majd példát mutatni, erőt, kitartást adni a további munkához, mert bizony van jövőjük. Reméljük, hogy ez a díj mindenkinek ugyanolyan örömöt okoz és reméljük ezen felbuzdulva a kisebbek is megkettőzött erővel dolgozva, hamarosan hasonló díjat vehetnek át, és mi büszkén felállva tapsolhatunk majd nekik, mert akkor bizony sikeresnek érezhetjük magunkat és az egyesületet.

Köszönettel és Tisztelettel: Százhalombattai Vízilabda Se 2000-es csapata