2104.09.20
Írta: Kopányi László - Dátum: Szeptember 28 2014 19:35:32
Budapest Bajnokság 2001
Teljes hír
Ismét elindult a bajnokság! A 201-es korosztályunk vegyes fiú/leány csapata egy könnyebb és egy nehéz csapattal mérkőzhetett meg ezen a hétvégén. Mivel edzőmérkőzést eddig egyáltalán nem játszottunk, kérdéses volt a hétvégi szereplésünk eredménye. Az első mérkőzés rögtön a Budapesti Honvéd csapata ellen zajlott, akik a tavalyi szezonban egyrészt nagyon elvertek minket, másrészt nem csak minket és így az ötödik helyen végeztek a bajnokságban. Szóval egy jó kis csapat, azt gondolom volt is feszültség a kezdés előtt. Nos ez meg is maradt az elejére, mivel játékosaink a nagyon kemény edzőtábor után megerősödve és felgyorsulva szálltak szembe a Honvéd játékosaival. Már az első negyedben látszott a két csapat között lévő különbség, a közepére pedig már nyilvánvalóvá vált a játékfölényünk. Úgy a védekezés mint a támadás, egyaránt hatékonynak bizonyult, az ellenfél fizikálisan nem tudta megállítani a támadósorunkat. Megjegyzem két 2001-es, két leány és két 2002-es játékos a kezdő csapatunk, ennek ellenére erős ellenfele voltunk az egyébként jó Honvédnak.
A második mérkőzés már egy örömjáték volt az OSC ellen akit 24-4-re győztünk le, a második negyedtől már csak a 2002-es csapatunk játszott.

Minden játékos remekül játszott és nagy megelégedésemre nem volt fáradtság faktor, a nyolc negyed csodálatosan ment végig.

Gratulálunk a csapatnak!

Honvéd - Százhalombatta 8-13
Százhalombatta - OSC 24-4

Nagy gratuláció, különösen a 2002-es játékosoknak, akik már belenőttek, beleedződtek az egyel idősebb korosztályba!