926,769 egyedi látogató
Navigáció
Főoldal
EGYESÜLETI INFORMÁCIÓK
EDZŐK
ELÉRHETŐSÉGEK
EDZÉS IDŐPONTOK
BEFIZETÉS / TAGDÍJ
KOROSZTÁLYOK
Leány Csapat
Előkészítő csoport
2003-2004
2002-2003
2001-2002
Országos Gyermek
Serdülő
IFI
Senior
KÖZÖSSÉGI INFORMÁCIÓK
HÍREK
Hír kategóriák
HIVATALOS IRATOK
VIDEO GALÉRIA - TV RIPORTOK
FOTÓ GALÉRIA
VERSEK/TÖRTÉNETEK
VERSEK
TÖRTÉNETEK
Chatroom
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 84
Legújabb tag: Ágner Bea
Fórumtémák
Legújabb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
2015.03.08 Fordulók eredményei
VízilabdaLezajlottak a hétvégi fordulók. Kifejezetten jó eredmények születtek, IFI csapatunk pedig nagyarányú győzelmet ért el.

Három korosztályban mérkőztünk szombaton és vasárnap.

Szombaton a 2003-as csapatunk harcolt a győzelemért hazai pályán, de sajnos nem sikerült legyőznünk az ellenfelünket. Sebaj, minden mérkőzés egy tanulási folyamat, hamarosan megjön a győzelem is. Fel a fejjel, gyerünk tovább, sikerülni fog!!

A 2001-es csapatunk /mely nagy része 2002-es/ már az ország legjobb nyolc csapata közt verseng, s a Debrecen által rendezett leányfalui fordulón vett részt szombaton. Nos elöljáróban csak annyit, hogy mindkét mérkőzésen vereséget szenvedtünk, mégis nagy megelégedéssel tölthet el bennünket, mivel mindkét mérkőzés nagyon szoros volt, és mindkét ellenfél nagyon erős, dobogóesélyes csapat ma a korosztályban. Az első az UVSE csapata volt, akik évek óta veretlenek és mindenkit nagy aránnyal győztek le, Nos ezen a napon nem így történt. A harmadik negyedet még 11-8-ra zártuk, de a negyedikre már elfogyott minden emberünk, a 2001-es játékosok már csak a padról nézhették, hogyan küzdenek a 2002-es játékosok, aki még így is csak 4 gólt kaptak 15perc alatt a sztárcsapattól. Külön büszkeség, hogy Bihácsi Bence kilencről akkorát csavart a pipába, hogy megállt a levegő a sátorba és mindenki nekünk tapsolt.
S jött a Debrecen. Pihenés nuku, szállhattunk vízre. És ez a mérkőzés is fergeteges, jó játék, kitartás és feszültség jellemzi. A 2002-es játékosok parádéztak, a 2001-es játékosok sajnos megint elfogytak és nem játszhattak az utolsó negyedbe ám mindezek ellenére az utolsó negyed utolsó 17 másodpercébe még 10-10..... és nem tudtuk tartani, 11-10 re legyőzött bennünket a Debrecen. Gratulálunk az ellenfeleknek, mi pedig igazán büszkék lehetünk a srácokra. Ilyen kis különbséggel kikapni ekkora csapatoktól az siker és nincs is okunk az aggodalomra. Megyünk tovább és reméljük még sok nehézséget okozunk az ellenfeleknek...
Jelenleg az ötödik helyen állunk a bajnokság felső házában.

Vasárnapra maradt az IFI csapatunk két mérkőzése. Sajnos az elsőn nem tudtam részt venni, mivel nagyon fontos, pihentető kerékpározáson kellett részt vennem a napsütésben, ha már nem lesz nagyon alkalmam júniusig, de azt mondják nagyon szoros mérkőzésen maradtunk alul az UVSE II-ellen. Viszont a másodikat már végignéztem segédként és mondhatom, nagyon szép és megfontolt játékot láttam a gyerekektől. Az YBL, aki az ellenfelünk volt csak kapkodta a fejét, no meg a labdákat a hálóból. Eddig ilyen nem volt, hogy a Batta így bekezdjen. Nem is tudták hol vannak. Próbálkoztak, küzdöttek de mindhiába. 12-4-nél már belátták ők is, hogy ez nem fog menni, ez nem az ő napjuk. Mi pedig nem engedtünk a szorításból. És meg is lett az eredménye. Győztünk, sokkal és nagyon. Végre meg lehetünk elégedve, jól játszottunk!

Gratulálunk mindenkinek!!
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Falfirka
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Budapest
2015/03/07
Aki belépett, az nyugodtan hozzászólhat a hírhez!

Budapest
2015/03/07
Vagy még vasárnap!

Budapest
2015/03/07
A mérkőzéseket minden hétfőn vagy kedden ki fogjuk írni!

Budapest
2015/03/07
A mérkőzéseket minden hétfőn vagy kedden ki fogjuk írni!

2015/03/06
elég kevés információval bír az oldal Smile van mit frissíteni rajta Smile

Security
Security System 1.8.6 © 2006 by BS-Fusion Deutschland