1,158,587 egyedi látogató
Navigáció
Főoldal
EGYESÜLETI INFORMÁCIÓK
EDZŐK
ELÉRHETŐSÉGEK
EDZÉS IDŐPONTOK
BEFIZETÉS / TAGDÍJ
KOROSZTÁLYOK
Leány Csapat
Előkészítő csoport
2003-2004
2002-2003
2001-2002
Országos Gyermek
Serdülő
IFI
Senior
KÖZÖSSÉGI INFORMÁCIÓK
HÍREK
Hír kategóriák
HIVATALOS IRATOK
VIDEO GALÉRIA - TV RIPORTOK
FOTÓ GALÉRIA
VERSEK/TÖRTÉNETEK
VERSEK
TÖRTÉNETEK
Chatroom
Felhasználók
Online vendégek: 1

Online tagok: 0

Regisztráltak: 83
Legújabb tag: Ágner Bea
Fórumtémák
Legújabb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Legnépszerűbb témák
Nincs létrehozva fórumtéma
Zágrábi EB 2010
Szeretettel köszöntök mindenkit!

Itt a kapitány mellett ülő ember beszél. Elértük a repülési magasságot, kikapcsolhatják a biztonsági öveiket. Jelenleg egy centiméteres magasságban vagyunk, és ha minden jól megy, ez így is marad. A hőmérséklet kint ugyanannyi mint induláskor, a légnyomás legfeljebb azoknál változik, akik már túl vannak a mai első csodálkozáson. Ha kinéznek a jobboldali ablaksoron, akkor a jobb szárnyat, a bal oldalin a bal szárnyat láthatják.
Amennyiben nem látják, akkor kapcsolják vissza az öveket, mert nagy bajban vagyunk.


Mivel talán ez az első utazása ilyen hosszú távon a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesületnek, így néhány tudnivalót el kell mondanom a buszon való utazásról és a napi programokról.


Aaa buszon csúnyán és ízléstelenül mulatozni, étkezni-lakmározni, alkoholt fogyasztani és köpködni szigorúan tilos.
Menet közben az ablakon kihajolni balesetveszélyes, főleg, hogy egyik sem nyitható.
Senki ne vegye a szájába az ülések háttámláját, mert egy erős fékezésnél esetleg valaki lenyelheti s mivel orvos nincs köztünk, támlával a szájában s kiguvadó szemmel lenne kénytelen végignéznie a mérkőzést Európa csodálkozó tekintete előtt.
Az üléseket megfordítani tilos, kiváltképpen, hogy az nem is lehetséges, mert a padlóhoz vannak rögzítve. A széksorok közötti folyosó használat ingyenes. Amennyiben a padlót is szeretnék használni, úgy azért már takarítási díjat kell felszámolnunk. Az ülések párosával helyezkednek el, de nem azért, hogy természetes párkapcsolatok alakuljanak ki e rövid út során. Amennyiben valaki más mellé szeretne ülni, mint ahogy az induláskor elhelyezkedett, az egy piros nyomtatvánnyal tud igényelni egy kék kérelmi lapot. A sofőr csak e kék lap bemutatása után tölti ki a helycseréhez szükséges sárga űrlapot. Amint a két hét átfutás lejár írásban kap értesítést a személy a jóváhagyásról vagy az elutasításról.

Az utunk feltehetőleg 4-4.5 órát fog igénybe venni attól függően, hogy a kapitány mennyit tud nyugodtan aludni. Éppen ezért kérek mindenkit maradjon csöndben és ne dobálja őt kenyérdarabokkal, mert egyrészt nem házi csirke másrészt pedig van nála egy Baseball ütő, szigorú tekintetével pedig hegeszteni lehet a gyémántot. Ráadásul én kapom az elsőt, mert én vagyok hozzá a legközelebb, és ahogy látom, a menekülési utam igencsak le van korlátozva. Tehát viselkedjen mindenki rendesen., mert csúnya, amikor egy hobit sír.

Utunk során nagyon-nagyon sok látványosságban lesz részünk.
Úgy mint: fák, fák, mező, fák,mező,fák,kanyar, fák, wc, mező, fák, holtest, benzinkút, fák. stb, stb
Az érdeklődőbbek hűha, ejha felkiáltásokkal tudathatják társaikkal e földöntúli szépséget.
Ha jól tudom, Franciaországot, Spanyolországot, Hollandiát egyáltalán nem érintjük, a kubai partokat pedig még tiszta idő esetén sem fogjuk látni.
Plusz térítés ellenében nem kötelező ezeket a vizuális szolgáltatásokat igénybe venni. Akik nem veszik igénybe azoknak az út végéig egy kivágott vízilabdát vagyunk kénytelenek a fejére húzni. Amennyiben mégis szeretnének az ablakon keresztül szabadon tájékozódni, azoktól a pénzt Pipi bá fogja beszedni, alias Capo De Tutti Pippi.

Bárkit feszítene a szükség, az nyugodtan szóljon, legalább mi röhöghessünk, mert megállni nem fogunk az már biztos. Akik már reggel megittak három-négy felest, azok láthatják a lemenő nap fényét megcsillanni az Eiffel tornyon, amint éppen árnyákot vet a Grand kanyonra. Aki mindezt nem látja, az bejöhet a mérkőzésre. Aki mégis, azt nekitámasztjuk a Horvát uszoda falának és körbefestjük.

Külön programokkal is szeretnénk szórakoztatni önöket.

Első körben a kapitány fog énekes táncos bemutatót tartani másfél órában. A szoknyáját kézzel tépett nádból fonta a Százhalombattai hagyományőrző népi együttes és karate szakosztály.
Ezt követően az első Horvát pihenőnél Árpás mama fog szirtakit járni egy Cseh rendőrrel, aki török országban született holtan.
A határon látogatást tesz nálunk a Horvát határőrség egy tagja. Ütögetni, feltörni s tűzbe dobni még rühes állapotban is tilos. A közelében nyílt láng használatát nem ajánlott.
A „ne fogdoss mert agyonverlek” és a „letépem a karod és hazaviszem moslékot kavarni” mondatok használatát mellőzzük amíg a buszon tartózkodik, különben tartok tőle, hogy nem mi leszünk a legszimpatikusabb kirándulócsoport déli szomszédunknál. Senki ne próbálja megcsókolni, még akkor sem ha ezt ő külön kéri vagy ha pénzt kínál érte.
Kérek minden hölgy szülőt, aki kissé vehemensebb mint az átlag, ne vegye elő a kis borotvát a retikülből ha véletlenül nekikoccanunk valakinek, vagy a Macedónok vezetni fognak pár góllal. Azért ne, mert nem nőies, másfelől pedig megint nem tudnak majd verekedni a csapat büszke férfitagjai s demonstrálni, család fenntartó szerepüket a rendkívüli módon szocializált magyar gyermeknevelési politika elvárásai szerint.
! Aki nem tartja be a szabályokat, azt a tengerbe vetjük, ám előtte jól megkorbácsoljuk.
Ha éppen nincs tenger, akkor a Bukits apuka által szolgáltatott, és nyereményként felajánlott fénymásoló papíradagolójába gyömöszöljük és kinyomtatjuk rá a nemzeti dalt japán és kongói kevert nyelven. A hátára pedig feltetováljuk a „Hazám, hazám te mindenem” című slágert, a megasztárból már jól ismert HIEN előadásában.
Végül a busz elejéhez kötözve széles mosollyal fogja a sofőr elől elnyelni a bogarakat és kisebb mezei állatokat, beleértve az őzeket és medvéket is. Mikor leértünk közös fotóval emlékezünk meg róla és küldjük el a képet a magyar természettudományi múzeumba vizsgálat céljából, és azért, hogy lássa az ország népe, a Százhalombattai Vízilabda Sportegyesület a gyermekek nevelésén kívül még új állatfajok felfedezésével és azok megmentésével is foglalkozik.
Zágrábba leérve azonnal a Horvát hadsereg bemutatójára vagyunk hivatalosak, ahol is megmutatják miként húzza le a mélybe a titán rendőrlovat a Horvát szolgálati vakond…….
Totóka ne nevess, mert ez igaz. Igen is, hogy higgyed el mert amit mondok az mind valóság.
Miután a vakond felzabálta a rendőr ló nyakát, megnézzük a tengert s látni fogjuk, hogy nincs ott, mert máshol van.

Ezen sokáig gondolkodunk, majd a szülők férfi tagjai eléneklik kart, karba öltve a „Visszatérek Ljubljanába, ahol gombás lett a szomszéd lába” című szerelmes nótát egy padon ülő részeg beduin turista mellett, aki már két hete azt hiszi, hogy a Bahamák homokján fetreng.

Aaaz uszodához érve kérek mindenkit, hogy kizárólag az ajtókat használják a bejutás céljából. Senkit nem szeretnénk leszedni a kerítésekről és senkit sem szeretnénk ásóval a kezében látni, amint a bejárat alatt próbál bejutni az eseményre, főleg azért mert van előre megvásárolt jegyünk.
A jegyek ötven kunába kerültek fejenként….nekünk. Önök 130 kunáért megvehetik, ha előtte letettek egy ezrest személyenként a sofőrnél….
Viszont ezért csak háttal lehet állni a lelátón. Plusz harminc kunáért lehet szemben állni a medencével s még húsz kuna befizetése után a szemüket is ki lehet nyitni.
A mérkőzésen, aki nem tapsol egyszerre, az nem kap rétest estére. Ráadásul jól meg is verjük. Amennyiben lesz rá időnk akkor kétszer, de nagyon dulván.
Amennyiben esni fog az eső, úgy kérek mindenkit, az esernyőt a feje fölé tartsa, mert ha szembe tartja maga előtt, akkor egyrészt nem fog látni és elveszíti azt az ötszáz kunát amit mindjárt beszedünk ráadásul a horvát hadsereg azt fogja gondolni, hogy radarállomást készülünk telepíteni és lebombáz minket, mint Drezdát a szövetséges brit és amerikai haderők 1945 februárjában.
Momentán én amúgy is alacsony vagyok, ezért nem szeretnék fejetlenül menekülni minden irányba. Egyfelől a látványt nem biztos, hogy mindenki kibírná röhögés nélkül, másrészt tartok tőle, hogy a játékosokat is tisztára összevérezném.
Szóval kérek mindenkit, hogy próbálja a szabályokat betartani, s a következő hetet nem a Horvát rendőrség fogdájában eltölteni a Beduin részeg mellett.

Köszönöm szépen.


Hozzászólások
#1 | nyul1972 - szeptember 06 2010 17:42:53
Ez nem semmi !!
-Karaj !!!!
#2 | Kopányi László - szeptember 08 2010 06:47:11
Köszönöm!
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrálj

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó

Emlékezzen rám
Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Falfirka
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni

Budapest
2015/03/07
Aki belépett, az nyugodtan hozzászólhat a hírhez!

Budapest
2015/03/07
Vagy még vasárnap!

Budapest
2015/03/07
A mérkőzéseket minden hétfőn vagy kedden ki fogjuk írni!

Budapest
2015/03/07
A mérkőzéseket minden hétfőn vagy kedden ki fogjuk írni!

2015/03/06
elég kevés információval bír az oldal Smile van mit frissíteni rajta Smile

Security
Security System 1.8.6 © 2006 by BS-Fusion Deutschland